alle kategorier
EN

Historie

Hjem> Om os > Historie

2004

Zhejiang RICH Technology Co., Ltd. er en højteknologisk virksomhed med speciale i produktion af nye materialer og klæbemidler. Det blev etableret i 2004 og producerer hovedsageligt klæbemidler og klæbemiddelrelaterede produkter.

2008

I 2008 etablerede virksomheden DIY-produktdivisionen, og som svar på behovene for markedsudvikling begyndte den at forske i nye materialer såsom PLA, cellulosematerialer, papir og film.

2010

I 2010 indgik virksomheden samarbejde med forskellige gymnasier og universiteter i Ningbo for at videreudvikle og forske i nye materialer. Samtidig startede den forskning og udvikling af klæbemidler og udviklede med succes en række miljøbeskyttelsesteknologiske formler, der er egnede til forskellige applikationer. Akkumuleret opnået 3 brugsmodelpatenter for bånd.

2012

I 2012 blev Label New Materials Co., Ltd. formelt etableret i XNUMX, baseret på virksomhedens team af etiketlaminering, reklamelamineringsindustri i mange års dyb dyrkning og kombineret med mange års forskningsresultater om nye materialer og klæbemidler, med speciale i F&U, produktion og service af overlamineringsfilm, koldlamineringsfilm, termisk lamineringsfilm og andre lamineringsprodukter.

LABELEXPO
EUROPA 2023

STAND: 8A75

TID: 11-14 september

STED: Bruxelles Expo, Bruxelles

1 Place de Belgique / Belgiëplein 1, 1020 Bruxelles