alle kategorier
EN

Firma profil

Hjem> Om os > Firma profil

Firma Introduktion

Ningbo Label New Material Co., Ltd. er tilknyttet Zhejiang RICH Group. RICH Group blev etableret i 2004 og har fokuseret på forskning og udvikling og produktion af nye materialer og polymerklæbemidler.

Virksomhedens fabriksbygning er beliggende i No.77 Fulong Road, CiXi Coastal Econmic Development District, Zhejiang. Kun en times kørsel fra Ningbo Port, og inden for den 2-timers økonomiske cirkel i Shanghai, er transporten meget bekvem. Virksomheden dækker et areal på omkring 40 acres, med et værkstedsareal på 26,000 kvadratmeter, lagerareal på 5,224 kvadratmeter, og vi har omkring 300 ansatte.

Automatiseringen af ​​produktionsprocessen gør det muligt for vores månedlige produktionskapacitet at nå op på 300 millioner kvadratmeter. Forskellige egenskaber og specifikationer kan tilpasses efter kundens krav for at imødekomme brugernes individuelle behov i størst muligt omfang, der danner gennemsigtig laminering, mat laminering, almindelig emballagetape, ultraklar emballagetape, højtemperaturbestandig PET-tape, vandfiltreringsbeskyttelsestape , specialtape og andre produkter, alle produkter opfylder REACH, ROSH, nationale standarder for miljøbeskyttelse og VOC-indhold.

Label New Materials Co., Ltd. går ind for menneskeorienteret og humaniseret ledelse. I tråd med virksomhedsånden om "konstant at overgå os selv, vedholdende stræben efter kvalitet", forretningsprincippet om "kunden først, bedre kvalitet, integritetsstyring og bedre service", medarbejderuddannelsespolitikken om "at lære at være en person og lære at gøre ting", lægger stor vægt på opbygning af virksomhedskultur og forbedring af omfattende kvalitet.

Label New Materials Co., Ltd. har også betjent høj- og hjemmemarkedet og udenlandske markeder. Vi fortsætter med at opretholde et godt langsigtet samarbejde med kendte mærker over hele verden, fordi markedet anerkender alle vores produkters kvalitet, ydeevne, pris og service.

LABELEXPO
EUROPA 2023

STAND: 8A75

TID: 11-14 september

STED: Bruxelles Expo, Bruxelles

1 Place de Belgique / Belgiëplein 1, 1020 Bruxelles